Allt om trav med tips, resultat och startlistor v75, V86, v65, v64 & GS75

Inför V64®(jackpot) Dannero: Jill får gilla läget

Torsdag 23 juni 2022
Åttaåriga stoet A Knight’s Victory har visat storform på sistone. Utgångsläget när V64® körs på Dannero är inte det enklaste, men Jill Ivarsson hoppas på tempo.
Inför V64®(jackpot) Dannero: Jill får gilla läget

Efter två segerlösa säsonger har 14 A Knight’s Victory (V64-5) verkligen tänt till i år.
Stoet har ett snyggt årsfacit med fyra segrar på tio starter. När Dannero kör en jackpotkryddad omgång av V64® kvällen förre midsommarafton dyker hon upp på hemmabanan, i jakt efter en ny seger i raden.
Hon fick strykas inför en tilltänkt start på V75 i Östersund nyligen?
– Jag var inte helt nöjd med hästen i sista träningen inför den senaste tilltänkta starten, hon var inte halt eller så, men lite stapplig och vi anade en hovböld. Den kom också tre dagar senare, så det var inte värre än så. Det var surt på den starten, men nu känns hon fin igen, säger tränaren och kusken Jill Ivarsson.
Den här gången är det ett möte mot enbart ston som gäller, men A Knight’s Victory står med tjugo meters tillägg på starthästarna. En uppgift som vanligtvis inte brukar vara den enklaste.
– Hästen har ju varit himla fin på sistone och vid de två senaste segrarna har hon vunnit med tussarna kvar, så det var funnits lite mer att ta av där. Nu är läget lite svårare, det är många att runda och det måste klaffa. Jag vill inte kliva på för tidigt med den här hästen, hon är bäst när hon får gå på över sista långsidan. Om det klaffar och hon är lika bra som hon känns i träningen tycker jag att hon ska ha chans att vara med där framme, en viss chans måste det finnas, men det är många att runda och hästarna där framme är bra också. Vi kommer tävla barfota runt om den här gången, vilket är ett plus.

Klicka här för mer stallsnack

Fler nyheter om trav

Gråbergs granskning inför superjackpoten
Gråbergs granskning inför superjackpoten
Fredag 25 augusti 2023
Superjackpot med 1,4 miljoner adderat i sexrättspotten. Söndagens V64 från Bro Park lockar med högklassiga tävlingar och sällsynt spelvärde. Då är det verkligen läge att ta del av Per-Anders Gråbergs klarsynta analyser kring loppen.
Inför V4®/V5® Solänget: ”Båda två ska räknas”
Inför V4®/V5® Solänget: ”Båda två ska räknas”
Tisdag 22 augusti 2023
Tomas Pettersson är påväg till Solänget med två segerbud. - Jag tycker att båda ska räknas även om det är lite jobbiga lägen, säger Pettersson.
Inför V75® (drömjackpot): ”San Moteur känns fantastiskt fin – Är bättre förberedd nu”
Måndag 21 augusti 2023
Sundsvall Open Trot är ett kanonlopp på lördag och en av stjärnorna i racet heter San Moteur. Han kommer närmast från seger i Årjängs Stora Sprinterlopp från dödens – och nu låter det ännu bättre från Håkan Arvidsson när avelssäsongen är avslutad. – Han är mycket mer förberedd nu än inför senaste starten. Hästen känns fantastiskt fin. Jag har stor respekt för motståndet men naturligtvis tror jag på toppchans, säger Håkan Arvidsson.
Inför V75® (tisdag): Toppår för Djuse – är optimist inför derbyuttagningarna
Måndag 21 augusti 2023
Det har varit ett strålande år för Mattias Djuse. På tisdag kväll kan det första steget tas mot ännu en stor årgångsseger. Den kanske största av dem alla. Efter guldet i Sprintermästaren är Hustle Rain nu en het kandidat inför derbyt. Och tränaren är optimistisk.
Inför V64® Skellefteå: ”Det är läget emot”
Måndag 21 augusti 2023
Christian Månsson har en trio till start på hemmaplan. - Min bästa chans är 12 Roller Coaster Ås (V64-6/DD-2), det är läget emot.