Allt om trav med tips, resultat och startlistor v75, V86, v65, v64 & GS75

Inför V4®/V5® Solänget: ”Båda två ska räknas”

Tisdag 22 augusti 2023
Tomas Pettersson är påväg till Solänget med två segerbud. - Jag tycker att båda ska räknas även om det är lite jobbiga lägen, säger Pettersson.
Inför V4®/V5® Solänget: ”Båda två ska räknas”

- 11 Ajlexes Hans (V4-3/LD-1) fungerade inte riktigt senast utan att vi vet varför. Vi har kollat upp honom och hittar inga fel. Hästen känns jättefin i träningen och står sig bra i den här typen av lopp. Bakspår över kort distans är alltid lite bökigt, klaffar det så ska han räknas tidigt.
- 15 Cab Frontline (V4-4/LD-2/V5-1, bilden) är jämn och säker och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Nu är det många att runda och det får inte strula för mycket på vägen. Han är van att möta tufft motstånd och han ska sluta där framme även han.
Vem är bästa chansen?
- Det är Ajlexes Hans, han inte fungerade senast och då blir man lite osäker, men han känns så fin i jobben att jag tror på en bra insats.

Klicka här för mer Stallsnack inför lunchens omgång på Solänget.

Fler nyheter om trav

Gråbergs granskning inför superjackpoten
Gråbergs granskning inför superjackpoten
Fredag 25 augusti 2023
Superjackpot med 1,4 miljoner adderat i sexrättspotten. Söndagens V64 från Bro Park lockar med högklassiga tävlingar och sällsynt spelvärde. Då är det verkligen läge att ta del av Per-Anders Gråbergs klarsynta analyser kring loppen.
Inför V75® (drömjackpot): ”San Moteur känns fantastiskt fin – Är bättre förberedd nu”
Inför V75® (drömjackpot): ”San Moteur känns fantastiskt fin – Är bättre förberedd nu”
Måndag 21 augusti 2023
Sundsvall Open Trot är ett kanonlopp på lördag och en av stjärnorna i racet heter San Moteur. Han kommer närmast från seger i Årjängs Stora Sprinterlopp från dödens – och nu låter det ännu bättre från Håkan Arvidsson när avelssäsongen är avslutad. – Han är mycket mer förberedd nu än inför senaste starten. Hästen känns fantastiskt fin. Jag har stor respekt för motståndet men naturligtvis tror jag på toppchans, säger Håkan Arvidsson.
Inför V75® (tisdag): Toppår för Djuse – är optimist inför derbyuttagningarna
Måndag 21 augusti 2023
Det har varit ett strålande år för Mattias Djuse. På tisdag kväll kan det första steget tas mot ännu en stor årgångsseger. Den kanske största av dem alla. Efter guldet i Sprintermästaren är Hustle Rain nu en het kandidat inför derbyt. Och tränaren är optimistisk.
Inför V64® Skellefteå: ”Det är läget emot”
Måndag 21 augusti 2023
Christian Månsson har en trio till start på hemmaplan. - Min bästa chans är 12 Roller Coaster Ås (V64-6/DD-2), det är läget emot.
Drömjackpot® på lördag – 75 miljoner till en ensam vinnare på V75®
Måndag 21 augusti 2023
På lördag är det stor travfest på Bergsåker med Sundsvall Open Trot som huvudnummer. Nu lägger ATG® till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten på V75®. Den högklassiga sporten får därmed sällskap av en DrömJackpot® där ATG beräknar att en ensam vinnare på V75 kan ta hem 75 miljoner kronor.