Allt om trav med tips, resultat och startlistor v75, V86, v65, v64 & GS75
Nyheter

Senaste nytt inom trav

V64®: Lövgren visade upp överlägsna årsdebutanter – ”Är som ett vrålåk”
V64®: Lövgren visade upp överlägsna årsdebutanter – ”Är som ett vrålåk”
Lördag 25 mars 2023
Joakim Lövgren presenterade två lysande årsdebutanter under fredagskvällen i Kalmar. Såväl Lazar Flevo som Larry Wood var helt överlägsna i sina lopp och övertygade stort. – Larry Wood är häftig att köra. Han är som ett vrålåk och är snabb som satan, berömde Lövgren.
Dettori jagar femte segern i sitt sista Dubai World Cup
Dettori jagar femte segern i sitt sista Dubai World Cup
Fredag 24 mars 2023
2023 blir sista året i sadeln för Frankie Dettori. 4 november vinkar han farväl till sina fans i samband med Breeders’ Cup i USA. På lördagens rider jockeylegendaren titelförsvararen Country Grammer i sitt sista Dubai World Cup.
Inför V64®: ”Hon känns jättefin – måste vara en bra chans”
Fredag 24 mars 2023
Fredrik Persson är flitigt i elden när det körs V64® på hemmabanan i Kalmar ikväll. Han är själv avstängd men selar ut sex hästar på miljonspelet, däribland omgångens största favorit Giovanna Coger. – Hon känns jättefin i träningen och det måste vara en bra chans, säger Persson.
Inför V75®: ”Har aldrig gått sig trött”
Fredag 24 mars 2023
I lördags tog han en dubbel på V75®. Den här veckan har han chans på finalseger. Oskar J Anderssons stortalang Sultan Sea kan fälla allt i klass II.
Inför V65® Romme: ”Blir bättre och bättre”
Fredag 24 mars 2023
4 Charlie Trot (V65-4) har kommit igång ordentligt som sjuåring och jagar i dag sin tredje raka seger. – Det klart att han ska vara mycket spelad, säger Juhani Partanen.
V64®: Enorm upphämtning av Tekno Jerven – ”Otrolig prestation”
Torsdag 23 mars 2023
Han tappade 50-talet meter på en hejdlös startgalopp. Trots det kom Tekno Jerven tillbaka och avgjorde till en imponerande seger. – Det var en otrolig prestation. Han har ju överkapacitet, sa segerkusken Jimmy Jonsson.
Kallblodsstjärnan slutar tävla
Torsdag 23 mars 2023
Odd Herakles slutar tävla. Ett av de främsta kallbloden genom alla tider blir nu avelshingst på heltid. ”Vi har upplevt allt som går att uppleva med denna fantastiska individ”, står det i ett pressmeddelande från tränaren Ord Paulsen och ägaren Linda Cathrine Kvernenes.
Inför V64® (jackpot): Heta chanser för ”Lill-Norsken”
Torsdag 23 mars 2023
Det är jackpot i kvällens V64® som avgörs i Umeå. En ensam vinnare kan ta hem fem miljoner kronor enbart på sex rätt. Jan-Ove ”Lill-Norsken” Olsen reser i angeläget ärende med två heta segerkandidater – som båda årsdebuterar. – Jag kommer med två jättefina hästar som har tränat mycket bra. De startar båda med likvärdig segerchans, säger han.
Inför V75®: Statistiken talar för minst en seger
Torsdag 23 mars 2023
Han vinner mer än var fjärde lopp. I lördagens STL-finaler har han fyra hästar till start. Räkna med Daniel Wäjersten när Solvalla dukar upp till travfest.
Satsade 24 kronor – vann 100 000: ”Började lipa lite”
Torsdag 23 mars 2023
Under förra veckans GS75® gav sju rätt 100 161 kronor. En kvinna från Varberg lyckades sätta full pott på endast 24 kronor. När hon rättade raden vid middagsbordet höll hon på att ramla av stolen. – Jag började lipa lite och min man blev orolig och trodde att jag fått något hemskt besked på telefonen. Jag har vunnit pengar skrek jag.