Allt om trav med tips, resultat och startlistor v75, V86, v65, v64 & GS75
Nyheter

Senaste nytt inom trav

Gråbergs granskning inför superjackpoten
Gråbergs granskning inför superjackpoten
Fredag 25 augusti 2023
Superjackpot med 1,4 miljoner adderat i sexrättspotten. Söndagens V64 från Bro Park lockar med högklassiga tävlingar och sällsynt spelvärde. Då är det verkligen läge att ta del av Per-Anders Gråbergs klarsynta analyser kring loppen.
Inför V4®/V5® Solänget: ”Båda två ska räknas”
Inför V4®/V5® Solänget: ”Båda två ska räknas”
Tisdag 22 augusti 2023
Tomas Pettersson är påväg till Solänget med två segerbud. – Jag tycker att båda ska räknas även om det är lite jobbiga lägen, säger Pettersson.
Inför V75® (drömjackpot): ”San Moteur känns fantastiskt fin – Är bättre förberedd nu”
Måndag 21 augusti 2023
Sundsvall Open Trot är ett kanonlopp på lördag och en av stjärnorna i racet heter San Moteur. Han kommer närmast från seger i Årjängs Stora Sprinterlopp från dödens – och nu låter det ännu bättre från Håkan Arvidsson när avelssäsongen är avslutad. – Han är mycket mer förberedd nu än inför senaste starten. Hästen känns fantastiskt fin. Jag har stor respekt för motståndet men naturligtvis tror jag på toppchans, säger Håkan Arvidsson.
Inför V75® (tisdag): Toppår för Djuse – är optimist inför derbyuttagningarna
Måndag 21 augusti 2023
Det har varit ett strålande år för Mattias Djuse. På tisdag kväll kan det första steget tas mot ännu en stor årgångsseger. Den kanske största av dem alla. Efter guldet i Sprintermästaren är Hustle Rain nu en het kandidat inför derbyt. Och tränaren är optimistisk.
Inför V64® Skellefteå: ”Det är läget emot”
Måndag 21 augusti 2023
Christian Månsson har en trio till start på hemmaplan. – Min bästa chans är 12 Roller Coaster Ås (V64-6/DD-2), det är läget emot.
Drömjackpot® på lördag – 75 miljoner till en ensam vinnare på V75®
Måndag 21 augusti 2023
På lördag är det stor travfest på Bergsåker med Sundsvall Open Trot som huvudnummer. Nu lägger ATG® till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten på V75®. Den högklassiga sporten får därmed sällskap av en DrömJackpot® där ATG beräknar att en ensam vinnare på V75 kan ta hem 75 miljoner kronor.
Inför V4®/V5® Gävle: ”Om i närheten av den nivån, då måste han räknas”
Måndag 21 augusti 2023
Mycket imponerande seger näst senast. Men därefter tvingades Impressive Sisu till ett litet uppehåll. Tränaren Petri Salmela tror ändå på fina möjligheter för femåringen.
Inför V86®: ”Hästen är där jag vill ha honom”
Måndag 21 augusti 2023
Preben Sövik har fått en raketstart på proffskarriären. På onsdag hoppas han kvala in Just Perfect Sisu till det norska derbyt. – Jag åker dit med stort självförtroende och tror på en bra chans, säger Jägersrotränaren.
Allsvenska kuskligan: Stabil trio i toppen på ligan
Måndag 21 augusti 2023
Magnus A Djuse sitter säkert i toppen på den Allsvenska kuskligan och har vunnit 160 lopp hittills i år och det är sex mer än tvåan Ulf Ohlsson. Mats E Djuse är lika säker trea på 146 segrar, tio före Örjan Kihlström.
Schampus tysk derbyvinnare
Söndag 20 augusti 2023
Schampus och Josef Franzl tog hem det tyska travderbyt efter en raketspurt. Segertiden 1.11,4/1 900 meter autostart sänkte det tidigare löpningsrekordet med sex tiondelar.