Allt om trav med tips, resultat och startlistor v75, V86, v65, v64 & GS75
GS75

GS75 resultat, tips, startlista och analyser

Senaste nytt

Finalsegrar för Melander och Svanstedt
Finalsegrar för Melander och Svanstedt
Lördag 3 juni 2023
Storloppscirkusen har börjat på allvar på andra sidan Atlanten. På fredagsnatten avgjordes New Jersey Sire Stakes för treåriga hästar. Det blev dubbelt svenskt sedan Marcus Melander och Åke Svanstedt vunnit varsin final.
Upset Tile rekorddyr på Elitauktionen
Upset Tile rekorddyr på Elitauktionen
Lördag 3 juni 2023
Två miljoner kronor fick Joakim Lövgren betala för Upset Tile. Det är nytt rekord för Elitauktionen som tog omtag på fredagskvällen. – Den här killen ska spela i vårt lag och den ska vi inte möta, sa Lövgren i auktionssändningen
”Brenne Borken är ett fenomen”
Fredag 2 juni 2023
Brenne Borken är alltjämnt obesegrad efter åtta starter. På fredagskvällen sprang fyraåringen rekordsnabbt när han vann Prinsessan Madeleines Pokal. – Brenne Borken är ett fenomen. Håller vi honom frisk är det en häst för den yppersta eliten, sa tränaren och kusken Öystein Tjomsland.
Inför V75® (jackpot): En busslast från Untersteiner
Fredag 2 juni 2023
Åtta hästar på V75. Johan Untersteiner lastar både hästbuss och extrasläp till lördagen på Eskilstuna. – Behind Bars och Real Scotch är de som känns hetast, summerar tränaren med landets största travstall.
Inför V64Xpress® : ”Har kapacitet att vinna”
Fredag 2 juni 2023
Lars-Erik Persson ser med försiktighet fram emot 1 Arpi Brolines (V64-1) start i kväll. – Man är ju luttrad och tar inte ut något i förskott, men felfritt tror jag på bra chans, säger Persson.