Allt om trav med tips, resultat och startlistor v75, V86, v65, v64 & GS75

Tips – 2 april

V75 tips Bergsåker, lördag 2 april 2022

V75 Bergsåker Spelstopp 16:00 Insats 600 SEK

5 / 7
Avd. Hästar Reserver
1
5
9
4, 7
2
3
9, 2
3
2
3
4
5
11
9, 8
4
1
6
8, 4
5
1
4
5
10
11
6, 9
6
1
4
6
7
11
12
8, 10
7
7
10
3, 5
Spelet fastställdes lördag 2 april 2022.

Analys avdelning 1 V75 Bergsåker, lördag 2 april 2022

7 Hector Sisu kan dra fördel av springspåret men inte otroligt att 4 Van Gogh Z.S. öppnar bra trots det snäva startspåret. Någon av dessa övertar.

Voltstart gör loppet mer chansartat än vad lösningen med de fina namnen säger. 4 Van Gogh Z.S. har visat toppform på slutet och gjort fina lopp från ledningen efter en paus. Formen på topp och jagar ledningen igen.
5 Algot Zonett står kvar i klassen. Trots årsdebut kan vi räkna med en riktigt vass insats direkt. Spår fem är problematiskt.
7 Hector Sisu gick segerlös från fyraåringssäsongen men övertygade vid seger senast i årsdebuten. Lägesgynnad.
9 Dwayne Zet har visat fina toppar.

Analys avdelning 2 V75 Bergsåker, lördag 2 april 2022

3 Månlykke A.M. brukar öppna riktigt snabbt och har också stor respekt med sig bland konkurrenterna. Perfekt läge och bra chans till tidig ledning.

3 Månlykke A.M. är tillbaka efter vinteruppehåll och åttaåringen kan gå mot sin bästa säsong hittills. Han var grym under fjolåret med nio vinster på elva starter och blev bara bättre hela säsongen. Alltid svårstoppad.
9 Bellfaks ser stabil och fin ut för dagen och är ett formkort som kan ge favoriten en match. Läget är ett minus då han tävlar allra bäst från ledningen.
7 Guli Rubin vann trots grovjobbet utvändigt ledaren senast. Han är helt på topp.
8 Järvsöodin var uppåt som tvåa senast.

Analys avdelning 3 V75 Bergsåker, lördag 2 april 2022

3 Disco Volante är extremt vass ut efter bilen. Med ett perfekt läge är det upplagt för att han brakar till ledningen och körs där.

Gulddivisionen och inte med de allra värsta topparna, men för årstiden ändå rätt bra klass. 3 Disco Volante har inte vunnit på länge men gav ett fint formbesked senast i Gulddivisionen och kan nu leda loppet länge.
11 Esprit Sisu är hemmahoppet. Med lopp i kroppen från årsdebuten lär han vara rejält framsatt. Hon brukar vara tung i spurten.
9 Click Bait är en racer som tävlats mot formen efter uppehåll. En häst att ha stor respekt för.
4 Born Unicorn visade upp fina toppar under fjolåret.

Analys avdelning 4 V75 Bergsåker, lördag 2 april 2022

1 Parveny är bra ut, men kvickare är förmodligen 4 Special Topmodel som senast bara sprintade iväg till spetsen. 6 Denali Doc försöker utmana.

3 L.A.Boko är en spännande fyraåring som inlett med två raka i nya regin Daniel Wäjersten. Annat motstånd nu men häst med bra potential. Tippas i ett jämnt lopp.
1 Parveny har inte haft marginalerna med sig på slutet men ingen fara med formen. Han kan öppna bra.
8 Firefoot har gjort allt rätt efter miljöbytet i februari och har fyra segrar nu med plus i kanten. Farlig trots läget.
6 Denali Doc har tänt till på alla cylindrar och bästa loppet hittills vid segern från ledningen senast. Hon är snabb efter bilen.

Analys avdelning 5 V75 Bergsåker, lördag 2 april 2022

6 B.W.Bille brakar iväg till ledningen men över full väl körs han knappast i spetsen. En felfri 4 Ängsbrage har alla möjligheter att överta.

4 Ängsbrage har imponerat storligen vid sina senaste segerlopp och fartmässigt är han redan en häst för tuffare uppgifter. Står helrätt inne i klassen och blir svårslagen i felfritt lopp.
11 Wolt har unghästmeriter och skall bli intressant att följa i år som femåring. Nu med lopp i kroppen och kan utmana.
1 Blixen spurtvann senast i årsdebuten och vi gillade vad vi såg. Perfekt inmatchad i loppet.
5 Läckra Lisa har varit bra länge och välförtjänt med övertygande vinst senast. Outsider.

Analys avdelning 6 V75 Bergsåker, lördag 2 april 2022

1 Icon Mearas var rapp iväg senast och kan dra nytta av innerspåret den här gången. Inga riktigt snabba emot men 8 Strong Vacation kan öppna.

1 Icon Mearas får tipset på det fina utgångsläget. Med startsnabbheten som visades senast är det toppchans att komma till spets, där han vunnit sina flesta lopp.
4 Hefner Am har väldigt fina toppar när allt klaffar men vi hade väntat mera från senast. Kan bättre. Intressant.
11 No Limit Express glänste vid seger efter ett uppehåll senast. Han har tidigare visat V75-klass och är farlig att underskatta.
7 O.K.Nalan är tuff och en häst med rätt inställning. Örjan Kihlström i sulkyn nu.

Analys avdelning 7 V75 Bergsåker, lördag 2 april 2022

5 Gazoline Mearas är rapp iväg efter bilen. Från ett gynnsamt läge kan det vara läge att överta från 4 Bismarck Comery som senast vek sig.

10 Perpetuate har redan visat toppar som räcker för att vinna i V75. Med ett nyttigt lopp i kroppen kan han vara redo för en vass prestation här. Tippas i öppet lopp.
7 Bugatti Miles var på väg mot nya toppar under fjolåret. Sättet han avslutade säsongen på, med en V75-triumf, övertygade.
5 Gazoline Mearas har bollat med motståndet i enkla gäng.
3 Harper Seabrook kommer med en seger, dock mot enklare motstånd än detta. Står intressant till här och kan utmana.