Allt om trav med tips, resultat och startlistor v75, V86, v65, v64 & GS75

Tips – 7 augusti

V75 tips Dannero, söndag 7 augusti 2022

V75 Dannero Spelstopp 15:00 Insats 600 SEK

7 / 7
Avd. Hästar Reserver
1
6
13
12, 11
2
5
1, 2
3
7
14
4, 8
4
2
3
6
7
8
4, 9
5
1
3
6
7
8
11
5, 4
6
2
3
1, 6
7
1
3
5
8
11
4, 7
Spelet fastställdes söndag 7 augusti 2022.

Analys avdelning 1 V75 Dannero, söndag 7 augusti 2022

1 Beluga Launcher kan öppna bra och har störst spetschans initialt. Därefter kan 4 Deep Sea Fishing eller 6 Infinity Sisu tänkas få överta.

6 Infinity Sisu hade tre segrar och två andraplatser på sina fem felfria lopp inför senast. Vi tycker att hon var bra igen som fyra, men det blev ett taktiklopp. Kan få snabb revansch.
4 Deep Sea Fishing har fått fyra lopp efter paus och gick bra som tvåa senast. Kan bli farlig om det klaffar med positionerna.
13 Nikita Sunrise är en bra häst som har hittat till formen.

Analys avdelning 2 V75 Dannero, söndag 7 augusti 2022

5 Lannem Stella har lätt för sig och visade senast att hon kan öppna bra och vi tror på tidig ledning. 1 Spik Borka kan få rygg på ledaren.

5 Lannem Stella har visat stor talang och framgångarna har kommit direkt. Hon vann debuten i Bollnäs och har sedan vunnit överlägset fyra gånger. Har inte visat botten ännu och spikas.
4 Vega N.O. gjorde en bra debut som tvåa i uttagningsloppet och tar hon starten på rätt sätt bör hon vara ännu bättre nu.
2 Lia Lykke har aldrig varit sämre än trea och senast kom första segern när hon vann lätt på Dannero.
3 Sjö Jenta hade ledningen in på upploppet senast, men fick ge sig för vinnaren.

Analys avdelning 3 V75 Dannero, söndag 7 augusti 2022

3 Alsaker Juni vann från ledningen senast, men kan vara osäker och både 1 Edbjörn och 2 N.O.Dröm kan öppna invändigt. Oviss spetsstrid.

7 Per Viking var trea med Jorma Kontio i Bollnäs i februari. Övriga sex lopp tillsammans har det blivit seger för duon och trots tufft motstånd tror vi på vettig chans.
14 Stjärnblomster vann lätt näst senast och var strålande senast trots förlust. Är snabb och visade toppform senast, men har många att runda och det kan bli ett jobbigt lopp igen.
8 Blixen har utvecklats fint till i år och har varit duktig vid sina tre årssegrar.
10 Dellenit gick bra i Derbyt senast fram till galoppen.

Analys avdelning 4 V75 Dannero, söndag 7 augusti 2022

8 From the Mine är okomplicerad och mycket snabb från början och trots läget är han vår spetsfavorit. 3 Esprit Sisu är bra ut och motbudet.

8 From the Mine har kommit igen starkt efter sjukdom i fjol och är nu i mycket bra form. Han vann två lopp från spets i april och maj och senast spurtade han till tredje årssegern från rygg.
3 Esprit Sisu har varit ute i tuffa gäng under året. Har tre andraplatser bakom Willow Pride, Calle Crown och Bubble Effe och klaffar det någorlunda är han med i segerstriden.
6 Algot Zonett har styrkan för att räknas felfri med tempo på loppet.
2 Pinto Bob var fin senast och är inte borta.

Analys avdelning 5 V75 Dannero, söndag 7 augusti 2022

1 Eagle in Disguise går bra i ledningen och har spetschans från innerspåret. Även 3 Bowling de Luxe och 4 Fightforfreedom Ås kan öppna snabbt.

1 Eagle in Disguise gick bra efter galopp för tre starter sedan, men hade inte helt fritt på upploppet och var inte tom i mål. Han vann lätt från ledningen senast och felfri kan det bli ny spetsseger.
3 Bowling de Luxe tog två fina segrar som treåring och nu med tre lopp efter en paus sedan i våras kanske formen börjar sitta där.
6 Kalle Taxam ska inte nonchaleras med klaff.

Analys avdelning 6 V75 Dannero, söndag 7 augusti 2022

3 Bore Mikkel lär köras framåt direkt då han tål tuffa upplägg. Blir det inte spets för honom tror vi att 2 Brolin är ledaren.

3 Bore Mikkel har på slutet visat att han kan gå både utvändigt ledaren och i ledningen för att vinna. Efter sex segrar i följd får han tipset.
6 Nelson Rappen är en av hästarna med minst rutin, men han gick bra efter galopp senast och vi tror att han är med långt framme.
2 Brolin kanske kan få ledningen från sitt utgångsläge och då kan det räcka långt då han spetsvann med sparat senast.
5 Juni Blixt galopperade i sina inledande starter, men är nu stabilare och på rätt väg.

Analys avdelning 7 V75 Dannero, söndag 7 augusti 2022

7 Comand och 8 Mellby Ironman är startsnabba, men har startspår långt ut och kanske att det ger 1 Hefner Am chansen att hålla upp spets.

3 Hannibal Face var mycket bra när han vann i september i fjol. När han fått lopp i kroppen i sin nya regi, där han vann med galopp, är det god chans.
1 Hefner Am har varit duktig i sina två felfria lopp i formraden och båda gångerna har det varit lång distans. Spurtar han som senast är han med i tätstriden.
5 Axl Brown har tagit sina fem senaste segrar över lång distans och med Rikard N Skoglund.
8 Mellby Ironman klarar distansen fint och räknas om han klarar att lösa startspåret.