Allt om trav med tips, resultat och startlistor v75, V86, v65, v64 & GS75

Tips – 29 maj

V75 tips Solvalla, söndag 29 maj 2022

V75 Solvalla Spelstopp 15:00 Insats 600 SEK

4 / 7
Avd. Hästar Reserver
1
8
10, 9
2
1
8
3, 7
3
2
4
3, 7
4
3
9
2, 6
5
2
3
5
8
9
1, 7
6
1
2
3
5
6
4, 9
7
2
3
4
6
7
10
1, 9
Spelet fastställdes söndag 29 maj 2022.

Analys avdelning 1 V75 Solvalla, söndag 29 maj 2022

6 Tangen Haap brukar inte missa ledningen med öppna lägen och det är troligt att han bombar iväg mot ledningen och även körs i den positionen.

Ett mäktigt kejsarslag är att vänta. 8 Månlykke A.M. får tipset när han tävlar från ett öppet spår gentemot sin första konkurrent. Det var ett helfint intryck vid seger senast i genrepet.
10 Odd Herakles har fått en pust efter senast och laddat för uppgiften. Allround topphäst som sällan förlorar. Två streck är ett starkt lås.
6 Tangen Haap är sylvass efter bilen och tillsammans med Erik Adielsson kommer man att spänna bågen och testa.
4 Åsrud Vilja är ett sto utöver det vanliga. Fidus.

Analys avdelning 2 V75 Solvalla, söndag 29 maj 2022

1 Önas Prince brukar inte vara lätt att lugga när han tävlar med bra spår men 5 Click Bait är extremt snabb och är motbudet i spetsstriden.

8 Don Fanucci Zet har samma otur som i fjol med att inleda från spår åtta i försöket. Han är tuff nog att göra grovjobbet och intrycket är att han är i sitt livs form nu.
7 Etonnant drog undan i ledningen till övertygande vinst mot bl a Cleangame senast. Fransk styrka.
1 Önas Prince är spetsfavorit och tävlar allra bäst i ledningen. Han har inte testats i konkurrensen men spännande start.
3 Cokstile har vunnit Elitloppet förr och härligt formbesked vid segern senast i Finland. Passas.

Analys avdelning 3 V75 Solvalla, söndag 29 maj 2022

2 Admiral As har det bästa läget av de bättre men både 3 Who's Who och 4 Hail Mary är hästar som öppnar snabbt och utmanar.

4 Hail Mary imponerade vid seger för sin nye tränare Daniel Redén senast. Ställs på prov nu men mäktig häst som är redo att slå igenom på den stora scenen.
7 Vivid Wise As har tjänat tio miljoner de senaste två åren och tävlat mot de allra bästa och övertygat hela tiden. Han kan även göra jobbet själv.
3 Who's Who har en start på kort distans och sprintade då undan från ledningen i Åbergs i fjol. Lätt vinst i Paralympiatravet senast.
2 Admiral As är osynad i sammanhanget. Vinnarhäst med bra läge.

Analys avdelning 4 V75 Solvalla, söndag 29 maj 2022

3 Pure Atlas drog iväg i en vass start senast och med fina förutsättningar skall han vara spetsfavoriten i loppet.

3 Pure Atlas är en jättetalang som vunnit i fyra av sex starter. Lätt undan från ledningen på vass tid senast och mogen till något riktigt bra här. Svårslagen.
9 Jewilla spurtade in fint som tvåa bakom favoriten senast. Det händer mycket med loppen i kroppen. Ger favoriten en match igen.
6 Monastery Boko visade fina grejor redan i fjol vid besök i Sverige. Gott formbesked senast och på gång igen.
2 Diapason slog till med seger direkt i årsdebuten senast. Spännande med Björn Goop upp nu.

Analys avdelning 5 V75 Solvalla, söndag 29 maj 2022

3 Calypso di Poggio har visat bra fart i Frankrike och gynnas av ett bra spår. 5 Shirley Goodness forcerades till spets senast och provar igen.

5 Shirley Goodness har ett gott rykte och visade direkt vid seger i första loppet för Daniel Redén senast att det finns stort kunnande. Nu med lopp i kroppen och vår vinnare.
9 Clarissa krossade motståndet från utvändigt ledaren senast och övertygade stort. Trots läget en het utmanare och vi låser på två.
6 A Perfect Face är startsnabb och har flyttat fram sina positioner till den här säsongen. Utmanar.
2 Imhatra Am har fin inställning och avgjorde i spurten senast. Hoppas på överpace.

Analys avdelning 6 V75 Solvalla, söndag 29 maj 2022

2 Callmethebreeze spetsade senast från spår åtta och visade stor snabbhet. 3 Asteroid tog även han ledningen från det utvändiga spåret senast.

2 Callmethebreeze tog senaste segern från ledningen och kan nu åter utnyttja den fina egenskapen i startsnabbhet. Två bra lopp efter paus och extra intressant nu på kort distans.
3 Asteroid var läcker vid spetssegern senast i Finland. Segervan sort som hittat nya växlar till i år. Björn Goop igen.
6 Colibri Jet galopperade upprepat senast men visade stor fart. Har övertygat förr vid segrar i Sverige.
7 Aquarius Face är en formhäst som hakade på duktigt senast som trea i Kungapokalen.

Analys avdelning 7 V75 Solvalla, söndag 29 maj 2022

4 Laradja Vrijthout brukar öppna rappt och står till för en snabbstart härifrån. 7 Bästa Nesta har också stor kvickhet i benen. Spännande.

4 Laradja Vrijthout trivs när han kan dra undan i ledningen i hög fart och senast vann han precis på det sättet. Står bäst inne i loppet och spåret är också gynnsamt.
3 Zorro Wind övertygade vid stora segrar förra året i Sverige. Har nu fått ett par nyttiga lopp efter paus och skall vara redo för en vass insats igen.
2 Elegant C.N. har full form och levererar på en hög nivå hela tiden. Kvick iväg och det är bäddat för en resa i den främre träffen.
7 Bästa Nesta är startsnabb. Varning!