Allt om trav med tips, resultat och startlistor v75, V86, v65, v64 & GS75

Tips – 14 maj

V75 tips Umåker, lördag 14 maj 2022

V75 Umåker Spelstopp 16:00 Insats 600 SEK

5 / 7
Avd. Hästar Reserver
1
4
6
9, 3
2
9
2, 12
3
1
3
6, 9
4
1
2
3
4
11
9, 7
5
1
4
6
9
10
2, 7
6
3
5
6, 12
7
1
2
4
7
9
10
3, 5
Spelet fastställdes lördag 14 maj 2022.

Analys avdelning 1 V75 Umåker, lördag 14 maj 2022

4 Castor the Star öppnade bra till ledningen näst senast och visar allt kvickare takter. 6 Fabulous Pellini kan vara snabb om hon trycks av.

4 Castor the Star har gått från klarhet till klarhet och behärskade allt från ledningen senast till V75-seger. Han har inte visat sitt bästa ännu och är hästen att slå.
6 Fabulous Pellini är mycket intressant att följa hos nye tränaren Wäjersten. Har laddat om efter två inledande vinster i nya regin. Högkapabel.
9 Devils Tongue hade ett vasst fjolår och nu med ett par lopp i kroppen är fyraåringen kraftigt på gång igen.
3 Twigs Got U. var fin vid seger från ledningen senast. Bra läge.

Analys avdelning 2 V75 Umåker, lördag 14 maj 2022

7 Behind Lord spetsade senast från springspår och med Örjan upp och springspår är det god chans till spets igen. 6 Frozen A.F. är också rapp ut.

Flera bra hästar under fin utveckling. 9 Bara Mahara har varit ostoppbar i sin comeback efter skadeproblem och var mäktig vid segern senast på rekordtid. Hästen att slå.
12 Ferox Brick har också gjort en fin comeback och segerloppen skvallrar om den fina kapaciteten. Han räds inte tuffa upplägg på loppen.
2 Nils Zonett behärskade allt från ledningen vid senaste segern och bra slutvarv senast som V75-trea. Uppåt.
8 Firefoot har fem segrar i sin nya miljö och inte visat botten. Runner-up!

Analys avdelning 3 V75 Umåker, lördag 14 maj 2022

1 Don Fanucci Zet öppnade visslande snabbt från innerspåret senast och blir svår att lugga från start. 3 Diamanten är den med fart för att utmana.

1 Don Fanucci Zet genrepar inför Elitloppet och har hittat en mycket lämplig uppgift och det ser närmast ut som uppvisning i stället för tävling i dag. Glänste vid segern senast och även ett perfekt spår.
6 Esprit Sisu gjorde ett bra lopp som tvåa senast i Finland och håller på att växa in i eliten på allvar. Vid gardering.
3 Diamanten kan öppna vasst och kanske få ett fint lopp nu med bra spår. Orkade inte efter jobb själv på slutrundan senast.
5 Selmer I.H. har tävlat bra i vinter.

Analys avdelning 4 V75 Umåker, lördag 14 maj 2022

1 Condior brukar vara rapp iväg även med bilstart och från innerspåret är han favorit på att behålla spetsen. 3 Readly Lavec gillar tätkänning.

2 Bugatti Miles hade fina framgångar inom V75 i höstas och det blev full pott direkt senast i årsdebuten. Stall Redén går för högtryck och med fina förutsättningar och lopp i kroppen är han loppets favorit.
3 Readly Lavec var en derbyhäst i fjol och senast som vass V75-tvåa visade han att formen är tillbaka. Trivs bäst med tätkänning.
4 Strong Heartbeat agerar knepigt. Han såg ut att sitta på leken senast men galopperade åter i slutsvängen. Outsider.
1 Condior är lägesgynnad och uppåt.

Analys avdelning 5 V75 Umåker, lördag 14 maj 2022

4 Rome Pays Off är normalt väldigt kvick efter bilen men har inte fått till det hittills i år. Fina förutsättningar för att ta ledningen i dag.

10 Mister Hercules tjänade över två miljoner i fjol som fyraåring men utan att ha lyckats i de allra största årgångsloppen med segrar. Toppfin i två raka i år och har växlat upp ytterligare. Toppchans!
4 Rome Pays Off var knappt slagen i Kungapokalen som tvåa i fjol och är en häst med meriter. Två lopp i nya miljön och har sett fin ut. Utmanar från ett bättre spår än favoriten.
9 Kurri Jari Boko fick ett för tufft lopp senast och var ursäktad. Helt på topp.
6 Maesteraemon är förbättrad.

Analys avdelning 6 V75 Umåker, lördag 14 maj 2022

6 Conrads Anette och 7 Gumman Sisu är två som kommer att öppna rappt från springspåret. Favorit på att den förste av de två är mest angelägen.

Jämn klass i detta stolopp. 5 Succession fick ge sig från ledningen senast i V75 och försöker på sig en revansch. Hon skall vara i ännu bättre form den här gången.
6 Conrads Anette har ett gynnsamt läge och med förbättrade insatser på slutet är hon högaktuell. Jagar ledningen.
9 Impala Am kom inte med till Drottningens trots en fin spurt senast. Gediget sto som är allround och som duger gott i sammanhanget.
2 Cute and Charming har varit en positiv överraskning på slutet. Vass på speed.

Analys avdelning 7 V75 Umåker, lördag 14 maj 2022

4 Gardner Shaw brukar blixtra iväg bakom bilen och med ett gynnsamt läge är det god spetschans. 2 Huddlestone öppnar rappt och väljer upplägg.

1 Amalencius B.B. gjorde några makalöst fina insatser tidigare i våras och då han tävlar på sitt bästa är det en mycket bra häst för sammanhanget. Åter efter paus men Nurmos brukar ha trimmat.
9 Swagger var seg i årsdebuten men bättre senast och är snabbt på väg mot storformen igen. Vinnarhäst som vi har stor respekt för.
4 Gardner Shaw växer en klass när han tävlar från ledningen och är spännande med lopp i kroppen och perfekt läge.
10 Digital Dominance är en formhäst som gillar lång distans.