Allt om trav med tips, resultat och startlistor v75, V86, v65, v64 & GS75

Tips – 9 augusti

V64 tips Boden, tisdag 9 augusti 2022

V64 Boden Spelstopp 19:00 Insats 96 SEK

5 / 6
Avd. Hästar Reserver
1
2
3
7, 4
2
2
3
4
5
6
7
10, 11
3
5
6, 8
4
4
12, 7
5
1
2
3
4
8
9
10
11
5, 7
6
4
6, 1
Spelet fastställdes tisdag 9 augusti 2022.

Analys avdelning 1 V64 Boden, tisdag 9 augusti 2022

5 Mellby Guava är snabb ut, men orkade inte i spets senast och vi tror på rygglopp nu och att 2 Armani Press eller 3 Danilo Brick får spets.

2 Armani Press var sexa senast han var i Boden och startade, men han har visat fin form i Finland på slutet och vi tror att han är med och segerstrider i nuvarande form.
4 Dickson Shadow vann på bra sätt från ledningen näst senast. Han har fått ett lopp i kroppen i nuvarande regi och är ett tidigt bud.
7 Lexington Tooma kan avsluta fint efter ett lopp i ryggar och att det inte är så många på startvolten gör att han kan få hyggligt slagläge.
3 Danilo Brick är inte borta i felfritt lopp.

Analys avdelning 2 V64 Boden, tisdag 9 augusti 2022

Många som kan öppna och det är kort distans. 3 Brexit är kvick ut och kan spetsa. Släpps täten är 2 Mimmi Model och 4 Taiga Caramell aktuella.

2 Mimmi Model vann i Boden i maj över medeldistans. Nu är det kort distans som passar fint och stoet har varit tvåa och trea på snabb tid när hon provat distansen tidigare.
6 Chocliq Bishop har tagit två segrar från rygg ledaren och en seger från ledningen och från framspåret kan hon vara med där framme direkt.
7 Izumi Benois var mycket bra när hon vann i november i fjol och har kapacitet för att räknas.
4 Taiga Caramell har öppnat snabbt från liknande läge och ska passas.

Analys avdelning 3 V64 Boden, tisdag 9 augusti 2022

8 Shackhills Flash vann från ledningen i maj, men nu är startspåret sämre och trion 2 Tagquer, 3 David och 5 Mr Charger räknas också om spets.

5 Mr Charger har inte varit sämre än tvåa i sina fem senaste starter och i maj och juni blev det segrar. Han vann från ledningen senast och kan göra det igen.
8 Shackhills Flash har fem segar över medeldistans som han går ut över här och hästen gör spännande debut i nuvarande regi.
6 Justin Web har varit i Boden tidigare och visat upp sitt kunnande. Han vann lätt en gång i fjol och ska räknas.
7 Jones Legacy fick ganska långt fram från kön senast, men avslutade klart godkänt.

Analys avdelning 4 V64 Boden, tisdag 9 augusti 2022

2 Neymar och 7 Backwood's Baddy är snabba när startbilen lämnar fältet. 4 Ytowns Charmör är mest aktuell för att överta ledningen.

12 Grappelli vann enkelt från ledningen i slutet av maj. Han var sedan struken två gånger och nu med två lopp i kroppen efter strykningarna bör han kunna runda alla.
4 Ytowns Charmör visade inget extra i vintras och i våras, men på slutet har formen kommit. Kan han komma till spets som näst senast, kan det bli ny seger.
7 Backwood's Baddy vann från rygg ledaren för två månader sedan och får han ett lika fint lopp kan det räcka.
6 Livi Pablo H.M. var nära segern för tre starter sedan.

Analys avdelning 5 V64 Boden, tisdag 9 augusti 2022

1 Medias Fasth One är snabb och vill kusken köra i spets är han budet. Annars räknas 3 Ellen DeGeneres, 5 Pretty Boy Floyd och 8 Yoshi Ness.

11 Joker of Steel har gjort tre lopp i nuvarande regi och efter två goda insatser som trea och tvåa blev det seger senast. Han står bra inne på pengarna och efter att han travat in sig bör han kunna runda alla.
8 Yoshi Ness är åtta år, men har tagit ett kliv framåt i utvecklingen i år och är bättre än tidigare. Han ska räknas tidigt.
10 Mahatma Gee vann från utvändigt ledaren näst senast och är rejäl och håller god form.
9 Bosse Bee har varit uppåt på slutet och är inte borta felfri.

Analys avdelning 6 V64 Boden, tisdag 9 augusti 2022

4 Juno Beach öppnade bra till spets från spår åtta senast och med fint läge är hon ett givet spetsbud. En felfri 6 Eskimo Brother kan utmana.

4 Juno Beach var inte stort slagen som tvåa i Boden i juni och var ännu bättre senast när hon vann lätt från ledningen.
6 Eskimo Brother har sett fin ut på slutet och gjort bra lopp och senast var han lite ursäktad då det blev lite snävt in mot första sväng och galopp.
8 Soleil d'Inverne har gjort många bra lopp under året och kommer han vettigt till från start är han att räkna med över upploppet.
1 Ladybug Lara hade vilat inför senast. Bör vara bättre nu. Chans till topplacering med ryggresa.