2, 11
Spelet fastställdes torsdag 22 september 2022.

Analys avdelning 1 V64 Boden, torsdag 22 september 2022

1 M.T.Oberon kan öppna bra och har spetschans. 4 Atlas Eagra är den som utmanar första biten. 2 Roller Coaster Ås är aktuell efter en bit.

2 Roller Coaster Ås gjorde debut i nuvarande regi senast och började på bästa sätt med seger när han avgjorde från utvändigt ledaren. Får tipset.
1 M.T.Oberon gjorde ett klart godkänt slutvarv senast och har nu fått två lopp efter en paus. Han har tagit alla sina årssegrar med Mika Forss och ska streckas.
10 O.K.Nalan har visat fin form på slutet med framskjutna placeringar och klaffar det från bakspåret kan han räcka.
3 Dikt Drew har utvecklats fint under året och har bra läge.

Analys avdelning 2 V64 Boden, torsdag 22 september 2022

2 Brexit är snabb ut från start och har bra chans att ta ledningen. 5 Livi Passport har i augusti visat att han kan öppna bra bakom startbilen.

6 Limerence N.O. vann säkert för fem starter sedan när han tog sin sjunde seger. Efter tre starter i juli blev det ett uppehåll och han fick ett nyttigt lopp i kroppen senast. Vårt tipsval.
3 Grit Brodda har vunnit hälften av sina fyra starter i nuvarande regi och ska passas tidigt.
5 Livi Passport vann lätt från ledningen över kort distans för fyra starter sedan trots en snabb öppning på loppet.
2 Brexit hade liknande förutsättningar när hon vann från spets i Boden i augusti.

Analys avdelning 3 V64 Boden, torsdag 22 september 2022

2 Kullerkupp var snabbast ut bakom startbilen senast, men kanske att 4 Janet Web är snabbare från början. 5 M.T.Puccini provar mot spets.

5 M.T.Puccini var obesegrad i fjol som fyraåring och är nu på väg mot den riktiga formen igen. Han vann säkert från ledningen senast och är det givna tipset.
7 Bollinger Bishop gick bra efter galopp näst senast. Treåringen har gjort två klart godkända lopp för Mika Forss tidigare som nu kör för tredje gången.
1 Rose Run Voyage spurtade mycket bra som tvåa i Boden i juli och vann över medeldistans när han startade på banan i augusti.
4 Janet Web har inte vunnit i år. Behöver en bra resa i ryggar.

Analys avdelning 4 V64 Boden, torsdag 22 september 2022

2 Risåvinnie och 5 Lövabos Lukas kan öppna ganska bra, men vi tror att 3 Brageson tidigt körs till ledningen från sitt fina utgångsläge.

3 Brageson började året med sex segrar i följd och var senast duktig som knappt slagen tvåa. Blir svårstoppad.
11 Ivarsviking har varit bra vid sina tre årssegrar med John Östman och kommer duon vettigt till är man med långt framme i felfritt lopp.
9 Guli Orkan har tävlat i ny regi i år och vunnit fyra gånger på nio försök. Hästen duger fint i klassen när han sköter sig och kan runda många.
6 Stjärnstorm har fått fyra lopp i kroppen efter sju månaders paus och är en outsider.

Analys avdelning 5 V64 Boden, torsdag 22 september 2022

1 President Lindy och 6 Cupido Sisu är snabba första biten och gör upp om spets. 7 Selmer I.H. och 8 Gazoline Mearas kan försöka att överta.

7 Selmer I.H. har tagit tre segrar i år med Samu Sundqvist som känner hästen mycket väl. Två av årssegrarna har varit över kort distans och duon kan vinna igen.
1 President Lindy har sett fin ut och formen sitter där. Senast vann han säkert från ledningen och distansen passar fint.
8 Gazoline Mearas var tvåa från rygg ledaren mot bra hästar för tre starter sedan och har varit ursäktad av tuffa lopp på slutet.
3 Leave Your Sox On är rejäl och är gynnad om det blir tufft tempo.

Analys avdelning 6 V64 Boden, torsdag 22 september 2022

2 Easy Silence och 5 Backwood's Baddy kan öppna ganska bra, men 4 M.M.Hot One tog ledningen i båda sina starter i mars och är nog snabbast ut.

6 Grappelli gjorde ett bra lopp som tvåa i augusti och har tappat framskjutna placeringar i loppen på slutet efter galopper. Sköter han sig duger han fint i klassen och han får tipset.
9 Keira de Veluwe blev störd till galopp i årsdebuten och har efter det tagit fina placeringar. Hon vann från ledningen senast och ska räknas.
12 Soleil d'Inverne vann med galopp över lång distans i oktober i fjol och är ett givet bud felfri.
4 M.M.Hot One gick bra i mars och räknas om formen finns där.