Allt om trav med tips, resultat och startlistor v75, V86, v65, v64 & GS75

Tips – 10 juli

V64 tips Göteborg Galopp, söndag 10 juli 2022

V64 Göteborg Galopp Spelstopp 12:00 Insats 96 SEK

3 / 6
Avd. Hästar Reserver
1
2
4
5, 1
2
5
2, 3
3
8
5, 7
4
3
7, 8
5
1
2
3
7
8
10
9, 4
6
1
2
3
4
5
6
7
8
0
Spelet fastställdes söndag 10 juli 2022.

Analys avdelning 1 V64 Göteborg Galopp, söndag 10 juli 2022

1 Hawthorn gick förbättrat senast på Gärdet som tvåa till Steinway. Passande förutsättningar i Göteborg och formryttaren Andreas Tapia Dalbark upp är ett plus.
4 Chilterns håller duglig form för dagen och två av karriärens segrar har tagits över dagens distans på Göteborgs gräsbana.
2 History Hill håller absolut toppform för dagen men är också uppgraderad till sitt maxtal. Dock intressant som bottenviktad om banan skulle bli åt det tyngre hållet.
5 Cooperess såg segeraktuell ut senast på Bro Parks upplopp efter en smörresa men uppgraderingen tog ut sin rätt. Tänkbar med lärling upp.

Analys avdelning 2 V64 Göteborg Galopp, söndag 10 juli 2022

5 Fiftyshadesfreed var näst senast inte långt efter Tawny Port på Klampenborg bakom vinnande Lost Empire. Står ett kilo bättre inne den här gången och chansspikas.
3 Tawny Port räckte inte till senast i en Guldlöpning på Jägersros dirt. Bättre förutsättningar idag och fuxen ska vara värst emot.
2 Madi Banja var det ett fall framåt på senaste gången ut. Har tidigare gått bra på banan även om vinsterna uteblivet. Tänkbar.
1 Backcountry står tufft till det och får inrikta sig på en placering i första hand.

Analys avdelning 3 V64 Göteborg Galopp, söndag 10 juli 2022

6 Tootick gick hyfsat över förutsättningarna i årsdebuten bakom vinnande Astron och visade ok form senaste gången ut. Chansdrag i svårtaxerad Bronshandicap.
9 Mehsmerise gjorde det klart bra senast det begav sig i Göteborg över förutsättningarna som knappt slagen trea till Romanée och Quentino. Tänkbar utmanare.
1 Rhubarb Ripple var drygt 1,5 längd bakom Mehsmerise vid senaste inbördes mötet i Göteborg. En av många med outsiderchans.
7 Desert Dust har gått starkt på slutet över sprinterdistans. Kan tänkas.

Analys avdelning 4 V64 Göteborg Galopp, söndag 10 juli 2022

3 Cat's Gambit årsdebuterade i Göteborg som delad och tillika knappt slagen tvåa till löftet Semesther. Följde därefter upp godkänt i ett jämförelsevis tufft Guineas Classic Consolation och i en Novislöpning. Chansspik.
2 Aswan kunde senast inte infria favoritskapet. Dock ok fyra till slut och var ju fin tvåa till lovande Quentino i debuten över dagens förutsättningar. Seriös utmanare.
7 Jisses gick starkt i debuten och är ryttarförstärkt inför uppgiften. Streckvärd.
6 Circus Girlfriend gick förbättrat senast på gräset som tvåa till Icy Lady. Inte helt borta trots att stoet rids med övervikt.

Analys avdelning 5 V64 Göteborg Galopp, söndag 10 juli 2022

8 Quelle Eleganze har varit betrodd i varje framträdande i år men vinsterna har uteblivit. Lämplig uppgift idag och lärlingen tar bort två kilo. Chansdrag.
10 Amazing Halo följde upp andraplatsen i årsdebuten bakom lovande Askungen genom att vara tvåa till Cibello. Borde räcka ett tag i det här sammanhanget men har en del att bevisa på underlaget.
1 Chinese Emperor höll farten hyggligt senast om än med viss möda någon längd bakom vinnande Hidden Pride. Kan tänkas.
2 Scytale har droppat i viktskalan och ska vara segermogen i det snaraste.

Analys avdelning 6 V64 Göteborg Galopp, söndag 10 juli 2022

7 Ginmann var uppe och vände på formtal 91 som unghäst. Motsvarar inte det talet som åttaåring men gick fint i årsdebuten som tvåa till Nordic och vann över förutsättningarna i fjol i Göteborg.
2 Redirect sågs aldrig med chans senast i en jämförelsevis tuff Guldhandicap i Malmö. Fin tvåa dessförinnan till Swinging Of Venice och får ett kilo på den idag.
8 Swinging Of Venice vinner ofta och är svår att bortse från. Streckas med reservation för att valacken är uppgraderad till sitt maxtal.
4 Blue Gem kommer från vinst på Klampenborg men har också vunnit i Göteborg. Outsider.