Allt om trav med tips, resultat och startlistor v75, V86, v65, v64 & GS75

Tips – 1 maj

V64 tips Jägersro Galopp, söndag 1 maj 2022

V64 Jägersro Galopp Spelstopp 12:00 Insats 84 SEK

5 / 6
Avd. Hästar Reserver
1
3
5, 2
2
7
1, 2
3
1
5
4, 2
4
1
2
3
4
5
6
0
5
1
2
3
4
5
6
7
0
6
6
7, 5
Spelet fastställdes söndag 1 maj 2022.

Analys avdelning 1 V64 Jägersro Galopp, söndag 1 maj 2022

3 Palm Springs vann Kriteriet i Malmö som tvååring och var fin trea i Voterlöpningen i fjol. Tufft viktad i årsdebuten men ensamt förstaval trots allt.
5 Powerhouse var fin tvåa till Cece Adorable i årsdebuten. Får fyra kilos viktfördel gentemot den idag samt Jacob Johansen upp. Värst emot.
1 Northernpowerhouse har ett fint facit på Newcastles allvädersbana som etta och tvåa. Kan tänkas i Sverigedebuten. 2 Cece Adorable vann över förutsättningarna i årsdebuten men står tuffare till det den här gången som uppgraderad och jockey upp. Outsider i första hand.

Analys avdelning 2 V64 Jägersro Galopp, söndag 1 maj 2022

3 Royal Dane står bäst till det i en Maidenlöpning men ska räta ut ett frågetecken för underlaget första gången ut för säsongen. Chansdrag.
1 Miss Rachel Zane såg väldigt fin ut vid förstaplatsen i kvalet utan att anstränga sig nämnvärt. Känns tidig i det här sammanhanget.
5 Spoonful Of Sugar är en brittisk import som gick hyggligt i Sverigedebuten på avstånd bakom en smått överlägsen stallkamrat i form av Neville Chamberlain. Kan tänkas.
4 Red Ruby har en trevlig härstamning och är en fullt tänkbar outsider.

Analys avdelning 3 V64 Jägersro Galopp, söndag 1 maj 2022

1 Mr Naughty Boy vann tre gånger i fjol och har fått en lämplig uppgift i årsdebuten. Brukar dock behöva en genomkörare och garderas tidigt.
5 Reinhold är inte så tokig för sammanhanget och har tagit tre av karriärens fem segrar över dagsaktuella 1200 dt. Tidigt bud.
4 My Spirit har förvisso vunnt över förutsättningarna men är nog som vassast över medeldistans. Dock bud.
2 Bijou återkommer efter långt uppehåll och är sannolikt snäppet bättre på grönt underlag. Skrällfundering i första hand.

Analys avdelning 4 V64 Jägersro Galopp, söndag 1 maj 2022

3 Tiny Dancer är svårbedömd över distansen men står fortsatt kvar i Derbyserien och är dessutom fint viktad som treåring i en annars streckkrävande Bronshandicap.
5 Ifach vann tämligen komfortabelt i årsdebuten i Malmö och bör kunna matcha tre kilo upp på den insatsen. Värst emot.
1 Guidetti gjorde det anständigt som trea på avstånd bakom vinnande Repeat Offender i årsdebuten. Fullt tänkbar utmanare om favoriten kommer bort.
2 Stella Grande får sina förutsättningar och stark ryttare upp är en fördel.

Analys avdelning 5 V64 Jägersro Galopp, söndag 1 maj 2022

1 Mirador gjorde det klart bra i årsdebuten över förutsättningarna som tvåa till Grey Ascension. Böra vara ytterligare framsatt och tippas tidigt i en klurig Silverhandicap.
3 Brazen Brazze debut vann över förutsättningarna och stod därefter för några habila insatser på underlaget mot dugligt motstånd i fjol. Bud.
2 Red Hailey vann debuten enkelt och följde upp fint som tvåa till duktige Reunion Island. Räknas direkt i årsdebuten.
7 Maid är en kapabel sprinter som årsdebuterar som uppgraderad. Ändå inte helt uträknad.

Analys avdelning 6 V64 Jägersro Galopp, söndag 1 maj 2022

6 Mystery Night följde upp två övertygande vinster med en fin andraplats bakom en mycket bra Hotline Bling i Svealandlöpningen i fjol. Tidigt bud trots nya förutsättningar.
7 Una Matina avrundade fjolårssäsongen med en behändig viktoria över förutsättningarna. Inte helt borta om övervintrat väl.
5 Scarlett räckte inte till i Kriteriet i fjol. Dock Ok dessförinnan och tänkbart trioobjekt.