Allt om trav med tips, resultat och startlistor v75, V86, v65, v64 & GS75

Tips – 7 mars

V64 tips Mantorp, måndag 7 mars 2022

V64 Mantorp Spelstopp 19:00 Insats 96 SEK

3 / 6
Avd. Hästar Reserver
1
8
6, 5
2
10
2, 7
3
3
9
11, 6
4
1
3, 7
5
1
4
5
8
9
10
3, 7
6
2
3
4
6
7
8
9
10
5, 11
Spelet fastställdes måndag 7 mars 2022.

Analys avdelning 1 V64 Mantorp, måndag 7 mars 2022

1 Conrads Kim har det bästa utgångsläget och det är få utmanare som utmanar om ledningen. 4 Queen of Gunners kan utmana första biten.

8 Global Coldplay vann på bra sätt senast och blir allt bättre i regi Nordström. Har bra chans att åter avgöra med seger och vi väljer att singelstrecka.
1 Conrads Kim har ett utsökt utgångsläge i sin årsdebut. Är något svårbedömd formmässsigt men det finns fin fart i hästen.
4 Queen of Gunners har svarat för jämna insatser och har fått några nyttiga lopp i kroppen. Smyger med och kan spurta ner många med rätt resa i draget.
6 More Than Strong vann från ledningen för tre starter sedan. Inte borta.

Analys avdelning 2 V64 Mantorp, måndag 7 mars 2022

Flera som kan öppna bra. 1 Fiona Pavlova försöker nog ta emot. 3 Önas Olympia och 5 Utility Face utmanar säkert första biten. Öppen spetsstrid.

10 Extreme A.F. har rätt så bra styrka i kroppen och bör ha vettig chans i detta gäng där motståndet ser mycket lämpligt ut. Givet segerbud.
2 My Cherry Blossom kan en hel del men har inte visat rätta formen på sistone. Dessutom struken efter senast och är något svårbedömd för dagen.
1 Fiona Pavlova visar rätt så goda fartresurser och det bör bli en gynnsam löpning i främre träffen.

Analys avdelning 3 V64 Mantorp, måndag 7 mars 2022

1 Skype har spännande läge och kan spetsa. 3 Livi Pleasure lär prova och Kontio är vass med autostart. Kan nå tät. 2 Star Sign är bra i spets.

11 Ekas Zalming har visat mycket fina fartresurser men även en del galopp. Vann i överlägsen stil senast och får allt mer rutin. Bra chans felfri och vår tipsetta.
6 Arachis P.R. gör det bra varje gång och tål att göra en del grovjobb. Vettigt utgångsläge och tidigt segerbud även denna gång.
9 Leandro Boko bör få en fin resa i draget med vass kusk. Lär avsluta fint och inte borta alls.
12 Finndals Chasseur gick i mål med sparade krafter senast. Har ett svårt utgångsläge och behöver den del tur.

Analys avdelning 4 V64 Mantorp, måndag 7 mars 2022

1 Wingait Leif är inte jättesnabb första biten men försöker hålla ut övriga med vass kusk. Även 3 Bontoni Degato har vass kusk och laddas för tät.

1 Wingait Leif har ett spännande utgångsläge med säker kusk och hästen visade dessutom fin form vid seger senast. Bör få en fin resa i främre träffen och duga gott.
3 Bontoni Degato har läge för tidig spets med vass kusk i Jepson och har sedan vettig chans.
8 Alfas Kennedy är lite smådrumlig av sig men bör hävda sig fint felfri i denna omgivning. Stark.
7 Triton har bra grundkunnande och fin styrka. Godkänd senast och fråntagen segern näst senast. Tidigt segerbud med rätt resa.

Analys avdelning 5 V64 Mantorp, måndag 7 mars 2022

5 Vincent Chase bör vara snabbast första biten och sedan får vi se hur upplägget blir. 4 It's Time från fint spår kan vara aktuell för tidig tät.

10 Lass Revenue har tävlat i betydligt tuffare gäng på slutet och bör känna sig rätt morsk i denna omgivning. Vinner inte så ofta men här kan det mycket väl vara dags.
9 Green Mamba har fin kapacitet och blir farlig här med rätt resa i ryggar. Kan fälla allt sista biten och tidigt segerbud. Avslutade positivt efter resa i kön senast.
8 Mega Star gär det ofta bra men känns lite bortlottad denna gång. Räknas med klaff.
3 Natosi Goj har ett fint läge och bör få en bra resa. Är lite ojämn.

Analys avdelning 6 V64 Mantorp, måndag 7 mars 2022

2 Firebird Scoop stortrivs i ledningen och har läge för att åter igen leda runt om. 3 Isan är snabb och kan försöka utmana den första biten.

7 Oskar Run har en bra avslutning som sitt främsta vapen och lär spurta vasst på nytt. Strulig resa senast och formen verkar intakt. Nu med Calle Jepson.
2 Firebird Scoop brukar vinna sina lopp från ledningen och har åter läge för att leda loppet från start till mål. Läget är perfekt. Tidig.
6 Just Make It höll farten fint senast och grejade segern. Håller fin form och tidigt bud vid gardering.
9 Scarybeary Lixarve är bra mest varje gång och kan duga trots bakspåret här. Smyger nog med.